Online dating

Aangezien er ‘s avonds niet zoveel op den televies komt wat het bekijken waard is, begeef ik mij in de virtuele wereld. Bij sommige datingsites kan men als vrij lid de mogelijkheid aangaan om te chatten. Zo zitten er enkele vrouwen tussen waarmee ik wel eens een gesprekje pleeg. Ik krijg dan wel eens de opmerking dat ze altijd goed kunnen lachen en dat ik tot de ‘normale’ behoor. Wat ze juist met die term bedoelen, is het feit dat er een hele boel ‘niet-normale’ op die datingsites zitten. Een hele boel die ze moeten blokkeren en dat het gewoonweg niet meer te doen is hoeveel berichten dat ze ontvangen. Dat deed bij mij natuurlijk een belletje rinkelen en ik ben naar de kelder gegaan en heb daar even mijn stoute schoenen aangetrokken want dit had mijn interesse wel gewekt. Dus ik heb een soort van tijdelijk vals profiel aangemaakt met wat foto’s van Sletvana, als jullie haar nog herinneren als mijn Russische vriendin, en dan wat mooie beschrijvingen neergeschreven, want dat kan ik toch zo goed. (pfff) En zo werd Natasha geboren.

Wat mij vooral opvalt bij die sites is dat altijd dezelfde mensen online komen en dit zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Als je dan een aantal dagen achter elkaar gaat piepen, begin je die koppen al te kennen. En Natasha had succes. Ik denk dat ik van iedere man die zo dagelijks komt kijken en berichtje heb ontvangen. Allemaal willen ze een afspraakje met Natasha. Ze willen me uitnodigen voor een etentje, eventueel om te gaan skiën (zou dat dan door hun betaald worden?) of een cinemaatje doen. Hieronder zet ik enkel van die berichtjes. Namen heb ik bewust geschrapt en haar profiel is ondertussen ook verdwenen.

**********************************

Hallo Natasha,

Alles goed met je?

Ik kwam daarjuist tot de constatatie dat je de moeite had genomen een profiel aan te maken op … maar helaas nog niet de moeite genomen een kijkje te nemen op mijn tijdelijk profiel. ;-)

Waarom tijdelijk, heel simpel… Ik was wel verkocht voor het concept van een ontmoetingssite voor mensen met een gezonde dosis inhoud, die hopelijk verder keken dan het gemiddelde.

Aangezien ik werkzaam ben in de media en van opleiding criminoloog ben, is dit voor mij een zeer boeiende materie die erbij komt. Niettegenstaande ben ik absoluut niet van plan, via dit medium langdurig opzoek te gaan naar nieuwe mensen, contacten, vrienden.

Desalniettemin zou het enorm fijn zijn leuke mensen te ontmoeten, omdat ik nogal een zeer sociaal persoon ben, die met een lach en een knipoog door het leven gaat!

De reden dat ik jou aanspreek is dan ook zeer voor de hand liggend! Het eerste wat ik zag was je foto en men eerste gedachte was… mooi, … Maar het sympathieke, positieve en diepzinnige dat je uitstraalt is zeker en vast de grootste troef die je in huis hebt!

Na het lezen van je profiel had ik dadelijk beslist een klik te wagen, met helaas geen resultaat ;-) lol

Omdat er nog maar 1 pijl te verschieten was, kwam de Robin Hood in mij naar boven en schoot ik mijn laatste virtuele pijl af… dit mailtje!!! ;-)

Zal de pijl de roos bereiken of vind je deze mail eerder de moeite om te vernietigen?

Ik heb dan alvast een zeer mooi alternatief en die gaat als volgt:

http://nl.wikihow.com/een-papieren-roos-vouwen

Kortom een verhaal van een pijl met een roos voor jou!

PS. Je mag me ook steeds mailen op

…@telenet.be

Groetjes en tot mails!

**********************************

Lees dit bericht en win… Ahhh, sorry, vergis ik me even van doelgroep. Hoe dan ook, zolang ik je geen reistas aanbied voor grote bestellingen hoef je je niet beledigd te voelen. ;-)

Hey Natasha,

Sorry voor het humoristisch geweld, maar ik zag me niet beginnen met “Heeeeeey, wazupppp?”. Of “Ty Krasivaya” want ik vermoed Russiche of Ukrainsche roots. (Vraag me niet hoe ik erbij kom :-) ) Wat doe je zoal in Brussel en vooral…vooral wat doe je wanneer je het niet doet? Ik neem aan dat je voor de Europese instellingen werkt, maar ik ben nieuwsgierig te horen hoe je hier terecht bent gekomen. … is de laatste plek om een Russische uit Brussel te ontmoeten. Place du Luxembourg daarentegen… :-)

Nog een fijn avondje en misschien tot later,

**********************************

Hallo Natasha,

Hopelijk beetje aan het genieten van fijne paasdagen!
Superleuke foto’s en dito profiel.
Ben een zelfstandig ondernemer die zijn professionele droom heeft waargemaakt. Heb een eigen consultancy bedrijf uit de grond gestampt.
3 jaar geleden gescheiden, 2 jaar aan de ‘stille waters’ gewoond en net neergestreken in Antwerpen Zuid. Beetje Petit Paris gevoel hier. Superleuke buurt. Beetje gekozen in functie van uitvalsbasis en flexibel te blijven naar de toekomst toe.
Geen zin om eens iets te gaan drinken?
Mijn email is …@gmail.com

**********************************

Ben zelf ook maar 2 dagen gratis lid, maar wou je toch graag aanspreken.
Je lijkt me een zo goed lachse dame die ook goed in haar vel zit, zoals mezelf.

Ben een ing van opleiding, 46j 1.78m , run nu een klein eigen bedrijfje, nooit getrouwd geweest en geen kids.

Woon wel op aan de noordrand van Brussel, Neder Overheembeek.

Zou heel graag de dame tegen komen voor de rest van men leven en een hecht gezin vormen, daar ben ik volledig klaar voor.
Zou ook graag alles delen waar ik tot op heden heel hard voor gewerkt heb.

Als je ook zin hebt om mij beter te leren kennen, men adres …@live.nl

**********************************

Natasha,

“100% match” staat er hier.
Dat is alvast géén slecht begin.
=8-)
In elk geval: warme groeten uit Leuven.

H!
P.S. Waar zijn de foto’s genomen? Baltische staten?

**********************************

Wel, ik zoek je … maar of ik je gevonden heb, dat valt nog af te wachten …

**********************************

En dat ging zo maar verder, ongeveer 50 berichtjes op een paar dagen. Ik moet zeggen dat er heel wat mannen vindingrijk zijn. Maar ik zie mezelf zo geen berichtjes sturen. Het zal meer in de trend zijn van: Your place or mine? Of is dat ook weer niet goed?

Dit bericht is geplaatst in Life. Bookmark de permalink.

28 Reacties op Online dating

 1. Di Mario schreef:

  Ook met dat soort berichten heb je soms succes, maar of je dat zou willen is een tweede.

  Love As Always
  Di Mario

 2. ollie schreef:

  Zielig , die reacties , niet ?

 3. zuster_klivia schreef:

  Valt me nog mee, hoe deze mannen zich gedragen. Het hoeft je smaak niet te zijn, maar het is wel netjes en respectvol. Ik heb een partij schunnige reacties ontvangen op die sites. Ben zó blij dat ik er nooit meer op hoef ;)

  Sterkte Hans! ;)

  • HansDeZwans schreef:

   Ja de berichtjes vallen nog mee, maar het zijn de chat sessies die nogal eens uit de toon vallen en waarna de persoon geblokkeerd moet worden.

   Sterkte, haha, ook wel de grappigste thuis geloof ik.

   • zuster_klivia schreef:

    Helaas mij wel bekend ja.

    De ergste was ooit een man die me vroeg of ik al gegeten had? In antwoordde bevestigend. Of ik zin had in een toetje en of ik van zout/zilt hield? Zucht. Meteen weggeklikt. Randdebiel.

 4. LJ schreef:

  Sommige reacties vind ik nog wel mooi, maar ja, ze willen dan ook hun beste beentje voorzetten he voor die schone dame! Hopelijk heb je er wat inspiratie uit opgedaan…

 5. Eilish schreef:

  LOL doe dan maar your place, anders weet je me wonen, en kom je ook ganser dagen de voetjes onder mijn tafel steken, net als het vriendje van mijn oudste. Op de duur moet ik je hemden ook nog strijken, en je vuile kousen van de mat plukken, … :-)
  Is het duidelijk dat ik veel over heb voor een man – en ook veel niet ?

  • HansDeZwans schreef:

   Nee, zo ben ik echter niet. Ik zal je wel meenemen om gezellige city-trips te doen, enkele malen zowel in de winter als in de zomer op verlof gaan, je helpen in het huishouden, samen de tuin onderhouden, een schouder aanbieden als je het moeilijk hebt, voor je koken en onder kaarslicht met een gezellig muziekje op de achtergrond de maaltijd nuttigen, je masseren als je spieren even stroef zitten, een filmke bekijken vanuit de luie zetel en je toestoppen onder een dekentje, mooie wandelingen maken in de natuur, je meenemen op de motor en naar idyllische plaatsen rijden, je af en toe verrassen met iets wat je graag hebt, je knuffelen en zo van die dingen. Ik weet het, ik heb nog maar de helft opgeschreven maar ja, misschien zoek je dat helemaal niet in een man.

   • Eilish schreef:

    Zucht, zucht, wat een man ! :-) (maar doen de mannen op datingsites zich niet altijd veel beter voor dan ze zijn ?)
    Toch twee bedenkingen : wintervakantie ; ik ben geen skiër en sedert de remmen van mijn mobyletje eens in volle vaart vanzelf toegeklapt zijn en ik daardoor na een sierlijke koprol onzacht op het beton ben terechtgekomen, heb ik een aversie van alle gemotoriseerde tweewielers

    • HansDeZwans schreef:

     Ik denk ook wel dat de meeste mannen zich hier anders voor doen. Ik vermoed dat ze maar één ding in hun achterhoofd hebben en dat is scoren. Maar, er zijn uitzonderingen en die moet je er proberen uit te halen.
     Skiën kun je leren en éénmaal geweest, zul je altijd terug willen gaan. Die bergen, die sfeer, die alcohol. :-)
     Ik ben een zeer rustige motorrijder, ik kom niet boven de 185. (en ook niet onder lol)

   • Rinskje schreef:

    Hahaha, dat klinkt te mooi om waar te zijn;)

 6. Limoentje schreef:

  Dit valt nog hartstikke mee. Of heb je de foute er uit gefilterd?
  Heb ook een tijdje ingeschreven gestaan met een gratis profiel, was niet wast! De reacties die ik kreeg…. Als 10% normaal was, was het veel.

  Uiteindelijk heb ik het niet nodig gehad :)

 7. Lauradenkt schreef:

  Hmm ja, het valt nog wel mee eigenlijk.

 8. CHRISTA schreef:

  Hewel ik dacht ook te zeggen dat ik het erger had verwacht!
  Ze houden het nog redelijk deftig eigenlijk!
  Maar ik zou toch maar mijn eigen profiel zetten zenne Hans, met de juiste foto!
  groetjes

 9. micheleeuw schreef:

  Geen idee hoe die sites werken, gelukkig.
  Er is een tijd geweest dat ik de laatste vraag zelf zou gesteld hebben, maar dat is ook voorbij, gelukkig. ;-)
  Zeker zo’n mannelijk profiel aanmaken en dan hier komen vertellen, hé.

 10. Desire schreef:

  Wat een gedoe zeg, daten via zo’n site. Kan je niet beter ouderwets een advertentie plaatsen in de regionale krant?
  ‘Normale man met humor zkt leuk contact met lieve vr. Zie er goed uit en ben zeer de moeite waard. Br.ond.nr HdZ23042012′ :)

 11. Suske schreef:

  voor mij hoeft zoiets niet.
  geef mij maar vrouwen van lees en bloed in het dorpscafé hier vlakbij of enkele straten verder.
  ik weet wel dat ik makkelijk praten heb, maar zoiets is gewoon nep en je profiel bewijst het duidelijk.

 12. Ik weet dat het aantal berichtjes indrukwekkend is op zo’n site,…..heb dat ook mogen ervaren,….om over de voorstellen nog maar te zwijgen, ik had full-time minnares kunnen worden, maar zo goed betaalde het nu ook weer niet, -), ik zag er overal nog wel de lol van in, waarschijnlijk omdat ik er niet lang heb opgestaan,…..:-), maar ik hou er nog steeds een positief gevoel aan over,….en de test met het mannelijk fotomodel,…..je gaat je amuseren :-)

 13. dharson schreef:

  HEt valt gelukkig nog mee!

 14. Joyce schreef:

  Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er nog wel een paar leuke tussen vind zitten ;) Oneliners die het bij mij wel goed zouden doen zeg maar hahaha

 15. renesmurf schreef:

  Het is niet om misbruik van te maken, vind ik.
  Laat de mensen toch.

 16. justm3 schreef:

  hahaha, ik vind de berichtjes nog tamelijk meevallen :-) .

  Ik ken via via nogal zo’n wacko man. Hij betaalt wel voor datingsites. Dan betaalt hij voor 1 maand, en hij wil er dan zijn geld uit halen. Hij verstuurt dan dezelfde mail naar 600 vrouwen, zodat er hopelijk zo’n 100 reageren zodat hij uiteindelijk hopelijk met zo’n 40 vrouwen kan afspreken, en dan zit hij in de stress over hoe dat allemaal in te plannen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>