Genk on Stage

Dit weekend start Genk On Stage, vanaf vandaag eigenlijk. Jullie zullen dat wel niet kennen, want het speelt zich af in het verre, maar mooie Limburg. Meestal ben ik daar wel de volle 3 dagen en ook dit jaar is het programma niet slecht. Hier enkele namen:
- CPEX (Clement Peerens Explosition)
- Murdock
- Sound of Stereo
- Hannelore Bedert
- Lady Linn and her Magnificent Seven
- Gabriel Rios
- Tom Dice
- 10cc
- The Galacticos
- Broken Glass Heroes
- Mintzkov
- SX
- Amatorski
- Tom Helsen
- Arid
- Eva de Roovere
- Bart Peeters
- An Pierlé & White Velvet
- en nog veel meer (www.genkonstage.be)

Dus met andere woorden, het programma ziet er niet slecht uit. O ja, nog een klein detail vergeten te vertellen, dit alles is GRATIS.

UPDATE: Vrijdag Cpex gehoord en gezien. Ze waren weer goed met klassiekers als Foorwijf, Dikke Lu, geef da kaske eens hier en als afsluiter Is mijn gat niet te dik in deze rok. LadyDave (in vrouwenkleren) die met falsetstem ‘De Roos’ van Ann Christy vertrappelde en de Sylvain zorgde zoals altijd voor de leuke sfeer.

Dit bericht is geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Genk on Stage

 1. Chantal schreef:

  Veel plezier dan maar…

 2. Lies schreef:

  Heel mooi programma. Nu nog duimen voor mooi weer.

  Iets anders: ik wil jou in onze blogrol zetten, maar da’s onmogelijk. Blogger geeft een foutboodschap. Zou dat zijn omdat het een www-adres is?

  Ook als ik van jouw blog doorklik naar een andere, blijf ik toch jouw webadres zien en niet het adres van die ander. Vreemde toestanden.

  • HansDeZwans schreef:

   Ik heb zoeven een test gedaan in mijn eigen site. Dus ik heb een linkje aangemaakt naar mezelf (www.hansdezwans.b) en toegevoegd in mijn blogroll. Daarna even gekeken op mijn site en het stond erop. Erop klikken gaf mij een nieuwe pagina met de site, dus geen probleem.

 3. merel schreef:

  Als limburger ken ik natuurlijk Genk on stage

  Wat dat probleem van Lies betreft, wat het doorklikken betreft gebeurt er bij mij hier bij jou hetzelfde als bij Lies

 4. AmaZony schreef:

  Nog nooit van gehoord, maar ziet er wel goed uit én gratis waar gaat ge da nog vinden ? Seg maar om festival-en/of concertfoto’s te maken heb je geen macrolens nodig he ….
  ‘t amusement !

 5. AmaZony schreef:

  Ook geprobeerd je link in m’n blogrol te zetten : lukt ni….

 6. Margogogo schreef:

  Genk boert goed, blijkbaar, dat ze dat gratis kunnen houden. Goeie affiche, trouwens, voor elk wat wils. Persoonlijk vind ik Arid (met stip!), Mintzkov (ook met stip!), Tom Helsen, 10cc, Broken Glass heroes en Amatorski goed. De rest is iets minder mijn smaak maar het gaat uiteindelijk vooral om de sfeer errond.
  Amusez-vous bien, ZwansdeHans!

 7. Nachtbraker schreef:

  Google Reader aanvaardt deze blog zonder morren (tenzij het probleem ondertussen opgelost is).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>